De Wave addict werkt echt een beetje verslavend!
Het is leuk om de 4 verschillende krulsterktes uit te proberen en daarin ook te variëren in 1 kapsel.
Ik was vooral op zoek naar een fijn apparaat om leuke beachwaves mee te maken maar deze kan veel meer.
Je moet er een handigheidje in vinden om ermee te werken, vanwege de dubbele buizen is het best een flink apparaat maar niet zwaar als je boven je hoofd werkt
Ik wissel steeds ook de dikte van de strengen haar af en in mijn ( halflange ) haar plaats ik de tang soms 1, 2 of 3 keer onder elkaar, dat zorgt voor een leuk effect en maakt je krul wat natuurlijker.
De dag erna zaten er bij mij wel iets minder strakke krullen in maar nog wel een leuke slag.
Het apparaat is snel op temperatuur en het snoer is lang genoeg en draait met je mee dus je hoeft niet steeds het snoer terug te wikkelen
Het enige minpuntje is dat je goed moet opletten hoe je hem neer legt als je bijv een nieuwe pluk pakt, je kunt hem op zijn zij leggen want de achterkant wordt niet warm maar daar moet je wel even mee oefenenen vanwege de ronde rug, na 15 minuten kan je hem al opbergen, koelt dus heel snel af.
Pluspunten
- Snel warm
- Snel koud
- Veel variatie
Minpunten
- Ronde rug
- Aan en uit knop druk ik soms per ongeluk in